Wagyu Burger – Recenzija kompleta Wagyu Burger

Wagyu Burger – Wagyu Burger Kit

Recenzija hamburgera Waagyu

Cijena: £49.95.

Vjerujem da je ovo prvi put da sam recenzirao Burger Kit i zahvaljujući ljubaznim ljudima iz Waagyu Burgera imao sam priliku isprobati njihov Signature Wagyu komplet za pljeskavice.

Možete dobiti razne popuste od pisanja, izvrstan “spin the wheel” widget na njihovoj web stranici trenutno nudi 20% popusta, besplatnu dostavu ili 10% popusta kada unesete svoju e-poštu.

Ako ste zainteresirani, evo poveznice na Burger Kit koji danas recenziram:

Wagyu Burger Kit [2-4 People]

Uobičajeno odricanje od odgovornosti: ovo mi je poslano besplatno i nema apsolutno nikakvog utjecaja na moju nepristranu analizu.

Siguran sam da je većina čitatelja web stranice BURGER LAD svjesna kutija za obroke/recepte – poput Gousto-a i HelloFresh-a.

Nikad nisam bio obožavatelj tog koncepta kada sebe smatram prilično pristojnom kuharicom, plus mnoštvo knjiga s receptima. Dobro, velika glava.

Razmišljajući unatrag, bio sam sklon čudnom evanđelistu tjestenine u prošlom životu, ali to je bilo više zato što nisam morao kuhati!

Tijekom pandemije počeli ste viđati da se pojavljuje mnogo ovih pribora za hamburgere, dok su burgerdžinice diljem zemlje održavale dolazni dotok prihoda nudeći obožavateljima komplete, kako bi umjesto toga mogli kuhati svoje favorite kod kuće.

Wagyu Burger – Wagyu Burger Kit

Brzo sam prelistao njihovu web stranicu i uz njihove komplete za hamburgere možete nabaviti i komplete brioša s jastogom, priloge kao što su Poutine i Mac i sir od jastoga, pa čak i piće. Sada čak ni ne morate izlaziti iz kuće!!

Prvo razgovarajmo o cijeni.

Pedeset funti za četiri hamburgera (12,50 funti svaki) prilično je skupo, posebno s obzirom na konkurenciju i dostavne službe kao što su Deliveroo, Just Eat itd. A stvar moraš sam skuhati… očito!

Ali… razmislimo o ovome malo detaljnije.

Prvo, glavna točka razgovora moraju biti Wagyu goveđe pljeskavice – u ovom kompletu dobivate četiri cca. 6oz hamburgera i svatko tko čita ovu stranicu trebao bi znati o kvaliteti mesa koje se smatra jednom od najboljih pasmina na svijetu.

Odjednom ta cijena izgleda prilično konkurentno IMO…

Waagyu dostavlja u srijedu ili petak tako da ovo može biti odlična poslastica sredinom tjedna ili vikendom za ljubitelje hamburgera – moj je stigao oko 8 ujutro.

Osim toga, uz popuste koje nude, pravo je vrijeme da kušate jedan od ovih…

Što je još u kutiji?

Peciva se čuvaju u Barnett’s Bakery Sesame Brioche Buns i bila sam iskreno iznenađena koliko su svježe izgledale i izgledale kad sam ih izvadila iz pakiranja. Vrlo impresivno na prvi pogled.

Također u ovom vrhunskom kompletu za hamburgere pronaći ćete 4 kriške zrelog cheddara, 4 kriške prugaste slanine, svježu hrskavu zelenu salatu od dragulja i jedan od mojih omiljenih nadjeva za hamburgere svih vremena – hrskavi luk.

I ne zaboravite umak… Secret Burger Mayo umak.

Wagyu Burger – Wagyu Burger Kit

Umak je dobar. Probao sam ga prije kuhanja i imao je bogat, dubok dimljeni ton.

Ne želim ga uspoređivati ​​s dimljenim umakom velikih brendova brze hrane koji se s vremena na vrijeme nađe na burgeru, ali shvaćate.

Ovo je bio impresivan umak i kad bih mogao kupiti samo njega, bio bi redoviti začin u hladnjaku u BLHQ-u.

Zanimljivo, skeniranje sastojaka navodi Gochujang. Zanimljivo doista.

Vidjet ćete dvije verzije hamburgera koje sam skuhao (jedan je bio u srijedu za večeru, a drugi u četvrtak za ručak). Pustit ću vas da odlučite koji izgleda bolje.

Pogriješila sam fotografirajući prvi pokušaj gdje se punđa odvojila od druge punđe u paketu pa sam bila malo ljuta na sebe zbog te prve greške.

Oh dobro.

Dobra i slanina – opet, demonstracija kvalitete i pekla sam je na roštilju dok se pljeskavica pržila u vlastitom soku. Ne znam zašto, ali slanina je uvijek bolja pečena na roštilju.

Wagyu Burger – Wagyu Burger Kit

Prvi je bio malo ružičast u sredini i pustila sam da se sir otopi dok je još bio na ringli.

Za drugu verziju, pustila sam meso da odstoji duže nego prethodno, dodala krišku sira i zatim poklopila malom metalnom zdjelom. Ovo je definitivno napredak.

Što se tiče okusa i teksture, govedina Wagyu personificira kvalitetu i ima bogat, gladak i mesnat osjećaj.

Ne mogu se protiviti vrhunskom osjećaju koji je ovo imalo i kombinaciji govedine s vrlo hvalevrijednim pecivima i umakom za hamburgere rezultiralo je ugodnim iskustvom.

Bio sam iskreno impresioniran.

Očito je “bolji ukus” kada je besplatan, ali tko ne voli besplatne stvari s vremena na vrijeme?

Bih li kupio jednu… to je pitanje za milijun dolara.

Wagyu Burger – Wagyu Burger Kit

Iskreno, bih… ali samo s 20% popusta. Samo ne mislim da bih mogao opravdati pedeset funti na četiri hamburgera, ali ako je grupa vas i podijelite ih na četiri dijela, definitivno je vrijedno punta i čini se kao poslastica.

Kratko skeniranje Deliverooa u Burger Kingu govori mi da će vas Bacon Double Cheese XL obrok (u redu, dobijete krumpiriće i piće) koštati 9,49 £, a to ne uključuje naknadu za uslugu (0,99 £) i naknadu za dostavu (1,99 £ osim ako imate Deliveroo Plus – koji ja sada imam).

Dakle, za gotovo istu cijenu, dobivate pomfrit i piće dodatno plus ne morate ga kuhati, ali kvaliteta i iskustvo nisu u istoj ligi.

Sada se doista ne čini tako skupo… a uz bilo koji popust koji možete iskoristiti, postaje sve poželjniji.

Mislim da ću naručiti još jedan u budućnosti.

Wagyu Burger – Wagyu Burger Kit

Ne može se poreći da je Waagyu Burger Kit ozbiljan komad opreme (namjera igre).

Kao što sam već spomenuo, oduvijek sam bio pomalo skeptičan prema tim kutijama/receptima, ali možda sam se samo preobratio.

Uz to… idem na roštilj i uzimam preostale sastojke i dva hamburgera da podijelim ljubav s nekim dobrim prijateljima. U sljedećoj epizodi podcasta izvijestit ću o njihovim mišljenjima.

Hvala još jednom Grace i timu u Waagyu Burgeru – bilo je vrlo ljubazno od vas što ste mi se obratili i stvarno sam uživao u kompletu koji ste mi poslali.

Do sljedećeg puta, moji nevjerojatni navijači.

Burger Lad

Web stranica: https://waagyuburger.co.uk/

Wagyu Burger – Wagyu Burger Kit

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.