Pierate – Recenzije pite: Tjedan britanske pite 2021

Tjedan britanske pite 2021. – Sve što trebate znati!

S Danas počinje Tjedan britanske pite, mislili smo da biste željeli saznati sve što biste trebali znati o najboljem tjednu pite! Naravno, kao i mnoge stvari u svijetu, ovaj tjedan britanske pite bit će malo drugačiji zbog utjecaja covida-19. Međutim, to vas ne sprječava da ga slavite! Stoga čitajte kako biste saznali više!

Kada je Tjedan britanske pite?

Tjedan britanske pite održava se prvi cijeli tjedan u ožujku, što je ove godine od 1. do 7. ožujka 2021. To znači da je ove godine što je moguće ranije u godini!

Što je Tjedan britanske pite?

Izvorno ju je postavio slastičar kako bi prodao više svog tijesta, a sada je to glavno britansko slavlje pite! Pubovi, restorani, slastičarnice i drugi koristili su Tjedan britanske pite za organiziranje jela s pitama, specijalitete pite i slično, dok supermarketi ponekad koriste tjedan za sniženje asortimana pite. Nagrade British Pie Awards čak su pomaknule svoje nagrade za ovaj tjedan, kako bi se poklopile s Tjednom britanske pite, iako se ove godine to neće dogoditi u ožujku zbog koronavirusa!

Međutim, to je također izgovor za ljubitelje pite poput Pierateersa da izvode razne vratolomije s pitama i za prosječnog obožavatelja pite da izgovori svoju pitu da jede tjedan dana! (“Pa Tjedan je pite, pa ja imati imati pitu!!!”)

Kako se mogu uključiti?

Pa, pite su granica! Naravno, tradicionalniji načini uključuju jedenje pite iz slastičarne ili puba, ali oni nisu opcija ove godine, pa možete kupiti pitu u lokalnom supermarketu ili napraviti online narudžbu od svog omiljenog online dobavljača pite (ili isprobajte novi!)

Ili, naravno, možete napraviti vlastitu pitu kod kuće. Dok ove godine poruka “ostani kod kuće” znači da nećemo moći organizirati osobnu večer pite kao što inače radimo, uvijek možeš isprobati večer e-pite s prijateljima preko Zooma ili Skypea? To će Pierateers raditi u petak navečer! Ili još uvijek možete napraviti neki ludi štos s pitom poput jedenja pite samo jedan dan (što smo već učinili mnogo puta) ili napraviti neobičan nadjev za pitu – kao što smo mi učinili s našim Pie-thonom (pita od pitonovog mesa).

Ideje za online naručivanje pite:

Možete naručiti pite od našeg proizvođača pita broj 1 MyPie na njihovoj web stranici ovdje: https://www.mypie.london/store

Možete naručiti pite od pobjednika British Pie Awards Turnerove pite na njihovoj web stranici ovdje: https://piesbypost.com/

Pite možete naručiti kod Pieminister (kao što imamo za našu društvenu zabavu s mjehurićima u nedjelju) na njihovoj web stranici ovdje: https://pieminister.co.uk/shop/category/pies/

SVJETLA PITA PROŠLIH TJEDNA BRITANSKE PITE

Tijekom Tjedna britanske pite 2014. mi Pierateri konzumirali smo nevjerojatnih 55 pita, a pregled možete vidjeti ovdje! Bilo je toliko istaknutih stvari da smo morali napraviti cijeli račun iz dana u dan, uključujući Python pitu, dan samo jedenja pite od jabuka i Pierateer SJL koji je jeo 21 pitu – po jednu za svaki obrok Tjedna britanske pite.

Zapravo, Pierateer SJL nije jeo samo pitu za svaki obrok, već je dokazao da možete jesti pitu i smršaviti!!! Da, ni mi ne možemo vjerovati!

U 2015. podigli smo ljestvicu još više konzumiranjem nevjerojatnih 71 pita između 2 Pieratera! Ovo uključuje a Pieathon (vidjevši koliko dugo možemo samo jesti pite) i Rob koji taj tjedan jede pitu 67% svoje prehrane!

Kada je sve počelo?

Tjedan britanske pite osnovala je slastičarska tvrtka 2007. kako bi prodala više peciva, ali čini se da je ta tvrtka sada odustala od te ideje, s unosnom web stranicom www.britishpieweek.co.uk koja sada samo preusmjerava na njihovu glavnu web stranicu slastičarnica i @BritPieWeek twitter račun nije ažuriran od ožujka 2016!

To znači da je stvarno novi dom Tjedna britanske pite www.pierate.co.uk, kojima nije stalo do zarade ili prodaje više peciva, već žele proslaviti pitu – s više od 600 već ocijenjenih pita i brojnim trikovima vezanim uz pitu koji ističu njihovu ljubav prema piti! Za više informacija o tome što je Pierate radio tijekom godina od prvog obilježavanja Tjedna britanske pite 2011., pogledajte našu posvećenu stranicu Tjedna britanske pite!

Kako mi Pierate može pomoći ovaj Tjedan britanske pite?

Pa, ne može se poreći da smo glavni izvor pite na webu s više od milijun obožavatelja pita koji posjećuju naš blog o pitama! Možete pregledavati našu ljestvicu pita s više od 600 pita koje su ocijenjene i rangirane tako da možete izbjeći one loše i zgrabiti one najbolje, plus imamo rječnik za pitu (tako da možete poentirati svoj razgovor u tjednu pite) i više pita trivijalnosti nego što možete odmahnuti štapom! Mi smo doista dom recenzije pita u www.pierate.co.uk a više o piefessionalsima (stručnjacima za pite) možete saznati u našem odjeljku O nama!

Konačno, ako ste proizvođač pita ili prodavač pita i imate posebne promocije za Tjedan britanske pite, kontaktirajte nas i možemo proslaviti vaše ponude za Tjedan britanske pite upravo ovdje! Pošaljite nam e-poruku na [email protected] ili nas tvitajte @pierati da nam dopustite da promoviramo vaše planove za tjedan pita!

Dakle, što god namjeravate ovaj Tjedan britanske pite, nadamo se da ćete jesti pitu i uživati ​​u njoj! Za više ideja, zašto ne provjerite naš #PiePledge video ispod?

RAS

Pierate je web-mjesto za recenzije pite koje crta smjer za pronalaženje vrhunske pite. Za sve pite koje smo pregledali pogledajte našu ljestvicu pita ili pronađite pite određenog okusa pod Pite: kategorizirane.

Pobrinite se da

i javite nam svoje mišljenje!

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.