Jednostavan jelovnik i recepti za 4. srpnja

Kao podružnica Amazona i kao podružnica s drugim tvrtkama, zarađujem od kvalificirajućih kupnji.

Pogledajte koje recepte za 4. srpnja poslužujemo ove godine, plus više od 25 dodatnih recepata koji će vam pomoći da koristite svoj Instant lonac za bržu, lakšu i ukusniju pripremu glavnih jela, priloga i deserta!

U našoj obitelji, 4. srpnja je sve u znaku klasične ljetne hrane!

Podijelit ću naš jelovnik za ovogodišnju veliku proslavu, a zatim ću uključiti skup drugih sjajnih ideja koje biste mogli napraviti ove godine!

Jednostavan jelovnik za 4. srpnja

Obožavamo ovaj jelovnik zbog njegove spremne, ukusne hrane zbog koje (uglavnom) ne izlazite iz kuhinje kada vam dođu gosti!

make-ahead BBQ Baby Back Ribs

Jednostavna izrada dječjih leđnih rebara

Baby Back Ribs su tradicija u našoj obitelji desetljećima. Pekla sam ih u velikom plehu u pećnici. Ali od trenutka kada sam ih isprobao iz ekspres lonca, više se nisam osvrnuo!

Obožavam ovaj recept jer se rebarca brzo skuhaju i budu sočna, drže se zajedno na roštilju da ih možete karamelizirati i mekana su na tanjuru.

SAVJET: Sada kada je moja obitelj narasla, radim dvije serije ovih rebarca. Skuhat ću ih noć prije, a zatim ih pustiti da se ohlade i ohlade u hladnjaku dok moja gomila ne dođe i ne budemo spremni za roštiljanje.

Kukuruz u klipu jednostavnog ekspres lonca, prekriven instant loncem u pozadini

Svježi kukuruz kuhan na pari

Ako ste poput mene, klip kukuruza je mora ovo doba godine.

Kukuruz kuhan u ekspres loncu ima TAKO bolji okus nego kad se kuha na štednjaku.

kolaž koji prikazuje različite načine rezanja i rezanja lubenice

Svježe ljetno voće

Radimo na tone svježeg voća, uključujući lubenicu, ananas, trešnje i sve ostalo što miriše u sezoni na tržnici. (Naša lokalna tržnica prodaje žute i narančaste lubenice, koje su uvijek hit kod djece!)

Niste sigurni kako izrezati lubenicu ili kako izrezati ananas? Pogledajte moje jednostavne upute korak po korak kod Barbare Bakes.

Krupni plan kolača od četvrtog srpnja napravljenog u instant loncu i postavljenog na bijeli stalak za kolače.

Različiti deserti

Često imamo razne slastice, a ove godine svakako uključujemo našu tortu od sira s bijelim i plavim bobicama. To je kremasta, svilenkasto glatka torta od sira prelivena sočnim, slatkim svježim jagodama i borovnicama.

Imat ćemo i kolačiće za unuke (i odrasle) koje će grickati između pjenušaca, čaša i vatrometa. Ove godine planiramo Caramelitas, Lemon Bar Cookie Cups, a djeca će pomoći u ukrašavanju naših kolačića od prhkog tijesta od brusnice za 4. srpnja.

Plus još 20 recepata za 4. srpnja koje će vaša obitelj voljeti

Želite li nešto drugo za 4. srpnja? Ovi recepti će za svakoga pronaći ponešto!

ZA VIŠE OD KUHANJA POD TLAKOM DANAS

🥘 Pregledajte našu kolekciju od najbolji ekspres lonac / recepti za instant lonce.

💬 Pratite kuhanje pod pritiskom danas na Facebook i Instagram za najnovija ažuriranja.

👥 Pridružite nam se Facebook grupa za električni ekspres lonac. Naša pozitivna zajednica ljubitelja kuhanja pod pritiskom koristi sve marke električnih lonca pod pritiskom, tako da je to izvrstan izvor ako imate pitanja o vašoj marki.

🥧 Ako vas zanima više od recepata za instant lonce, pratite nas na Barbara Bakes. Tu objavljujemo nevjerojatno doručak, kruhi najbolji recepti za deserte!

Sudionici smo programa Amazon Services LLC Associates, affiliate oglašivačkog programa osmišljenog da nam omogući sredstva za zaradu povezivanjem na Amazon.com i pridružene stranice.


objavljeno na 25. lipnja 2022

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.