Hrskavi McFillet – McDonald’s UK – Cijena i recenzija hamburgera

McDonald’s hrskavi McFillet

McDonald’s Crispy McFillet recenzija:

Cijena: £4.39/£5.89/£6.39 (podložno varijacijama).

Kalorije: 514 kcal.

Uvod od strane Burger Lada®, a zatim mini-recenzija od Mikea aka Patty Boya.

McDonald’s UK lansirao je novi burger/sendvič s piletinom u vrlo ograničenom broju restorana pod nazivom Hrskavi McFillet.

Ovaj novi hamburger se testira u otprilike 45 McDonald’sovih prodajnih mjesta u regiji West Midlands i mogao bi označiti kraj Legende o piletini ako je glasina točna.

To je očito naš “novi omiljeni pileći burger”…

Obožavatelji Smart McD-a, poput vas, prvi će put čuti za testiranje ove nove stavke jelovnika kada smo je otkrili u našem nagrađivanom podcastu.

Govoreći o podcastu BURGER LAD®… moj dobri prijatelj Mike zvani Patty Boy imao je priliku kušati novi Crispy McFillet – u nastavku su njegova otkrića.

Morao sam posjetiti Kings Norton McDonald’s u Birminghamu da bih ovo kupio, što dobro… recimo samo da Birmingham nije moje omiljeno mjesto u usporedbi sa zelenim selima.

Ali otišao sam ranije i bio sam jedina osoba u Drive-Thruu koja je naručivala putem mobilne aplikacije.

I pogodite što… imali su jedno… da, jedno Click & Serve spremište u koje je jedan od omiljenih dostavljača kapetana QP-a odlučio parkirati.

Da, jedan zaljev… i gotovo prazno parkiralište – vjerojatno da pokupi QP-jev ručak iznutra!

U svakom slučaju, bilo je to besprijekorno iskustvo. Fina gospođa je čak prepoznala da držim telefon u ruci prije nego što sam joj htio viknuti svoje brojeve.

McDonald's kiselo tijesto

Dakle, na Crispy McFillet AKA Chicken McPattyBoy.

Pecivo je čudno (sa svojom grudastom konzistencijom), podsjeća na mini tradicionalno pecivo od brioša koje možete pronaći razbacane po europskim pekarama.

Sve umjetne naznake kiselog tijesta potpuno su mi se izgubile.

Imao je vrlo sličan okus običnog brioša, ali fin.

Budući da sam i sam strastveni pekar i stručnjak za kiselo tijesto, bio sam zadovoljan kruhom, samo ne reklamom i marketingom korištenja kiselog tijesta.

Zašto kažem da biste mogli pitati?

Jasno da mrvice, vizualni stil, pa čak i okus sugeriraju drugačije.

Ali hej-ho, većina ljudi koji kupuju Crispy McFillet vjerojatno kupuju svoj Sourdough od Tesca ili Sainsbury’sa. Dakle ista razlika. Okusite razliku…

Hrskavi McFillet

Slijedi majoneza s crnim paprom. I prije nego što počnem govoriti o majonezu korištenom u ovom novom hamburgeru/sendviču, ne mogu a da se ne prisjetim članka iz jedne od glavnih novinskih kuća ovog tjedna.

Ovaj “novinar” trebao bi biti posramljen svojim pisanjem o Crispy McFilletu.

U nekoliko odlomaka kojih se sjećam, majonezu su nazivali “majonezom s tartufima”, a McChicken Sandwich (jedan od mojih omiljenih koje ću dodati) nazvali su Chicken McSandwich i čak su ovaj novi proizvod nazivali Chicken McFillet.

100% sam siguran da će Burger Lad, Captain QP i Onion Boy biti sve o ovome na našem sljedećem snimanju podcasta krajem travnja.

Hrskavi McFillet

Namažem, vraćam se na tartufe… Mislim na majonezu s crnim paprom.

Budući da nisam iskusni veterani McDonald’sa kao moji kolege, ne bih vam mogao reći koliko je 3,485,778,347,857,878 varijacija majoneze napravljeno u prošlosti u The Golden Arches.

Sve što znam je da sam veliki obožavatelj Chicken McSandwicha [sic]i to je uvijek usporedna narudžba za sve što dobijem.

Majoneza na McChicken Sandwichu je divna i otkrio sam da je ova nova majoneza zapravo jako dobra i jednaka je, ako ne i bolja od ponude KFC-a.

IMO, BMP dobro balansira i znatno je oštriji. Gotovo da se čini da brioš ima okus kiselog tijesta tako što u majonezu ubaci zalogaj.

Tang-tastično.

Zatim tu je salata ledenica (pogledajte najnoviju epizodu podcasta za naše komentare u vezi s grupom za uvažavanje kvadratne salate).

Moj je današnji bio hrskav i sveukupno dobro sklopljen za McDonald’sov burger. Uz tako malo sastojaka, ovo bi trebalo biti gotovo.

Hrskavi McFillet

Sada pileća PATTY… oprostite File.

Bit ću kratak, ali ovo je bilo sjajno i mogao bi biti moj novi omiljeni burger s piletinom.

Nije to ništa što bi vas oduševilo ili svrstalo McDonald’s u destinaciju za vrhunske restorane, ali oni su STVARNO pogodili okus.

Puno sam eksperimentirao s prženom piletinom – uvijek pokušavajući ponoviti okuse iz SAD-a jer ih redovito posjećujem.

A ovo za mene ima okus poput mlaćenice s Frankovim ljutim umakom koji je dodan (ne ubrizgan!) u tijesto prije prženja. Možda je hren u prahu naveden u sastojcima na web stranici?

U svakom slučaju nisam previše zabrinut jer je ovo bio vrlo ugodan ručak!

Hrskava tekstura nije nalik ničemu što sam prije imao u McDonald’su – bit će dobro kada ovo bude dostupno diljem zemlje i mislim da ćete se složiti.

Osim toga, ako prestanu proizvoditi Chicken Legend, mogli bismo vidjeti da se ovaj file koristi za promotivne varijacije. Nadam se!

Ne mogu a da ne kažem da Crispy McFillet VRLO podsjeća na KFC Zinger burger – usporedbe su očito uvijek bile.

Odmah ću izaći na kraj i reći da mi je ovo draže od njegovog pandana u Kentuckyju.

Ako i kada se nađe na jelovnicima diljem Ujedinjenog Kraljevstva, morat ću priznati da će Crispy McFillet i Big Mac vladati mojom novom omiljenom ekipom brze hrane.

Ne mislim da bilo koji hamburger može postići ocjenu 10/10, ali ovo je vraški blizu!

Hrskavi McFillet

Hvala na čitanju i uskoro nam se ponovno pridružite na podcastu!

Patty Boy

Mike AKA digidough na Instagramu

Web stranica: https://www.mcdonalds.com/gb/en-gb.html

Crispy McFillet trajat će do utorka, 5. srpnja, ovisno o raspoloživosti.

McDonald's

Hrskavi McFillet

4,39 funti

McDonald's

vruće

  • Odlična pljeskavica/file
  • Umak je as
  • Lepinja me se dojmila

Ne

  • Malo skupo
  • Samo u odabranim restoranima


Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.