Holee Cow – Holee Cow Burger Review – Cheltenham

Holee Cow – Holee Cow Burger

Holey Cow Burger Recenzija

Cijena: £9.00.

Deliveroo konačno isporučuje BLHQ i naša prva recenzija na platformi je vrlo popularna nezavisna tvrtka Holee Cow iz Cheltenhama.

Provjeravajući njihov jelovnik na internetu, igrao sam se sa Smokey Bacon & Cheese ili čak Kim Jong-Un’s, ali sam se na kraju odlučio za potpis Rupava krava.

Razlog za to je taj što sam želio kušati njihov HC Burger umak koji je na Holey Cowu, ali ne i Smokey Bacon & Cheese (koji ima Chipotle Mayo).

Možete napraviti swaps u aplikaciji pa možda sljedeći put. Hoće li biti sljedeći put…!?

Rupava krava. hamburgeri. Iznad. vjeruj. Nalazi se nedaleko Cheltenham’s High Street i “poslužuje najsočnije, najzločestije, najseksi, najljepše hamburgere u cijelom Gloucestershireu.” prema njihovoj web stranici.

Mora da rade nešto kako treba, jer su prvi restoran pokrenuli 2017., ali su morali preseliti prostor 2018., gdje ostaju i dalje 2022.

Ironično, to je mjesto gdje se Real Burger preselio u pokušaju da se proširi i nedugo nakon toga doživio je propast.

Pravi burger. To je ime koje dugo nisam čuo…

Rupava krava

Povratak na zadatak koji je pred vama. Rupava krava.

Ispod ćete vidjeti naš novi odjeljak “Deliveroo podaci”. Ovo daje glavne statistike iz našeg iskustva i s 24 minute od potvrđene narudžbe do isporuke u mojim rukama, s tim se stvarno ne možete raspravljati.

Hrana je bila dobre temperature (Izvrsno u našem sustavu ocjenjivanja) pa sam otvorio torbu za dostavu s puno gladi, uzbuđenja i iščekivanja.

Zašto mi je trebalo najveći dio 5 godina da pregledam [one of] Najbolje zalogajnice s hamburgerima u Cheltenhamu?

Kao što možete vidjeti na slikama, Holee Cow Burger je vrlo dobro predstavljen – sjajna peciva od brioša i goveđa pljeskavica lijepog izgleda sa savršenom količinom karamelizacije.

Oh dušo, jedva čekam ovo!

Ako mislite da izgleda malo, uvijek možete udvostručiti za dodatne četiri funte kako biste dobili veći hamburger.

Slažem se s jednom zahvalnošću i uz to imam dio njihovog Skin On Friesa (3,50 GBP).

Pomfrit s kožicom

Cijena od 3,50 funti isprva mi se činila preskupom za pomfrit, ali onda sam se sjetila: a) ovo je prva “gurmanska” recenzija koju sam napravila u godinama i b) stvarna veličina porcije bila je vrlo pohvalna.

I da budem iskren, ovo su bili neki od najboljih krumpirića koje sam jeo u godinama.

Više sam obožavatelj krumpirića nego debljeg “čipsa”, ali ovi su zapravo stvarno prokleto lijepi.

Dobro putuju, koža im daje rustikalni osjećaj i KFC bi mogao naučiti nekoliko lekcija iz ovih krumpirića.

Savršeno slane i hrskave, svakako bih ih ponovno naručio ili možda “napunjenu” verziju s mliječnom svinjetinom, jalapenosom, mladim lukom i chipotle mayo.

Povratak na burger…

Američki sir se lijepo otopio na govedini i očito uz malo vremena putovanja koje mu je dalo vrijeme potrebno da se otopi da tako izgleda. Pucanje.

Očito ćete dobiti topliji i bolje prezentiran burger kada jedete u restoranu (a oni piju!), ali za narudžbu s Deliverooa ne mogu ništa zamjeriti.

Ali kakvog je okusa?

Zagrizajući, vaši zubi klize kroz visokokvalitetnu govedinu Longhorn odležanu u jugozapadnom Gloucestershireu kako bi mesožderu u vama pružili zadovoljavajući zalogaj u svakom zalogaju.

To je dobro začinjena, mekana goveđa pljeskavica s visokim standardom kakav bih očekivao od neovisne tvrtke koja postoji već 5+ godina i nudi lokalne sastojke.

Ogroman iskorak u odnosu na vašu uobičajenu ponudu u ulici, jednostavno.

Rupava krava

Postojalo je samo nešto o hamburgeru kao cjelini što nisam mogao vidjeti.

Činilo se da iz hamburgera dolazi čudan, gotovo riblji miris.

Nisam mogao reći je li to bio umak, ali kad sam ga pomirisao, umanjio je cjelokupni užitak. To je bila šteta. Prava šteta.

Nemojte me krivo shvatiti – ovo nije bio strašan burger i rado bih probao Smokey Bacon & Cheese i/ili Kim Jong-Un’s (pogotovo ako ponovno dobijem te krumpiriće).

Ali ovo je vjerojatno prva recenzija koju sam napravio, au kojoj sam više oduševljen krumpirićima/prilozima nego glavnim događajem – burgerom!

Siguran sam da je među najboljima u Gloucestershireu, ali može li se približiti nekima od prošlih teškaša kao što su Solita, Almost Famous ili Patty & Bun?

Nije ni blizu.

Rupava krava

Ansambl sastojaka u ovom sastavu je klasičan – govedina, sir, zelena salata, kornišoni, zalogaj od rajčice (radije ovo nego kečap ili svježa rajčica) i crveni luk.

Dobijete malo slatkog, malo slanog, ali tu i tamo se pojavi taj čudan miris/okus. To MORA biti onaj HC umak za hamburgere.

Sljedeći put ću morati naručiti lonac da provjerim, ali bilo mi je čudno.

Možda zato što sam se prošli put razmazio – izvrsnim Waagyu Burger Kitom s tom ukusnom Wagyu govedinom i bogatim, dimljenim umakom za hamburgere.

Rupava krava

Imam osjećaj da će mi se svidjeti ova nova Deliveroo kategorija na web stranici BURGER LAD, tako da jedino o čemu treba razmisliti je što sljedeće recenzirati…

Sve u svemu, hamburger s potpisom Holee Cow bio je dovoljno pristojan (ne mogu se raspravljati s iskustvom Deliverooa), ali jednostavno je negdje podbacio s tim okusom/mirisom.

Burger je izgledao fantastično i ne može se poreći da je govedina visoke kvalitete. Samo sam se na kraju osjećao pomalo razočarano što je prava šteta jer sam STVARNO želio da mi se sviđa Holee Cow.

Zaboravio sam spomenuti da je pecivo s potpeticom također patilo kad sam ovo pojeo, ali to je opet više zbog vremena putovanja nego ičega tako da dobiva prolaz.

24 minute od potvrđene narudžbe do isporuke na vratima je iznimno IMO, s obzirom na to da smo udaljeni 4,1 km i da je bilo oko večere u nedjelju poslijepodne/navečer.

Neutralno od mene za hamburger, ali ti pomfrit/čips su nevjerojatni – ovo je ironično jer uvijek tvrdim da ne putuju dobro.

Dat ću Holee Cow još jednu priliku u budućnosti, ali u međuvremenu ima još puno hamburgera za recenziranje.

Hvala na čitanju i vraćam se uskoro.

Burger Lad

Web stranica: https://holeecowburgers.co.uk/

Cheltenham Burgers

Podaci Deliveroo
Dan: nedjelja
Vremenski okvir: 16:00 – 18:00 sati
Vrijeme isporuke: 24 min
Udaljenost: 2,6 milja
Naknada za uslugu: £0,99
Naknada za dostavu: £0,00 uz Deliveroo Plus
Izgled/temperatura: Izvrsno
Trenutna ocjena: 4,4 vrlo dobro (500+)

Rupava krava

9,00 funti

Rupava krava

vruće

  • Dobra govedina
  • Sjajni pomfrit/čips


Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.