#BurgerTours: Recenzija hamburgera #61: Black Sheep Burger Co.

Fotografija Marka Avile

Datum posjeta: 26. siječnja 2022
Mjesto: Rosedale
BurgerTours Ocjena: 7,9/10

Ukus neurednost Cijena dođi Više
Sjajno neuredno 11-15 dolara Brza hrana Povrće

Web stranica


Drewova recenzija

Drago mi je čuti. Dakle, što se još događa?

Lijepo Dakle, dobro ti je?

Hvala, ali kako ste VI?

Vraćamo se ove godine po svježi burger. Joint kakav nikad prije nisam čuo. Za ovaj obilazak odlučili smo malo pomiješati stvari s Markom koji je odabrao mjesto, ostavljajući mene da nagađam što je on odabrao. Iz jednostavnog pretraživanja Googlea noć prije, kao što mi je Mark rekao kasnije tijekom recenzije, Mark je odabrao Black Sheep Burger Co., uslugu dostave hrane koja je specijalizirana za gurmanske hamburgere, poutinee, salate i poslastice za van i dostavu.

Otvoren posebno tijekom pandemije 2020., Black Sheep Burger Co. ima šest lokacija u GTA-u s uslugama uključujući Mississaugu i Woodbridge. Gladni gosti mogu pronaći Black Sheep na Skip the Dishes i Uber Eats. Kad je Mark predstavio torbu Black Sheep, već sam bila impresionirana. Bijele kutije s potpisom Black Sheep bile su jednostavne, ali jedinstvene. Vjerojatno je ono što ćete pronaći u vrhunskoj burger zalogajnici.

Nakon što sam otvorio kutiju, vidio sam svoju narudžbu koja je izgledala kao ogroman obrok, s ogromnim hamburgerom u sredini i pomfritom sa strane. Moja narudžba je bio Simple Shepherd, koji je došao s goveđom pljeskavicom i dodacima koji se sastoje od zelene salate, rajčice, luka, kiselih krastavaca i njihovog posebnog domaćeg umaka za hamburgere. Tko je rekao da nešto tako jednostavno može biti tako veliko?

Jednostavan pastir/fotografija Andrewa Hockridgea

Prvi zalogaj je bio dobar. Bilo je sočno i jako ukusno. Dodaci su bili upravo prava smjesa za ovaj burger. Meso je bilo mekano i sočno. Svaki zalogaj je bio veći od prethodnog i na kraju se tražilo još više. Pomfrit je bio zlatan, ali ne previše hrskav. Malo ohlađeno u trenutku dolaska. Zapravo se nije imalo na što žaliti, osim što je broj krumpirića koje smo dobili bio malo previše da bismo itko od nas pojeli. Već smo bili malo siti od samog hamburgera, a porcija krumpirića je bila malo pretjerana, pogotovo kad su veliki i krupni.

*POSEBNA RECENZIJA KOLAČIĆA*

Uz narudžbu smo također dobili besplatni keks s komadićima čokolade kao dodatak. Kolačići su bili još malo topli, a komadići čokolade gnjecavi. Kolačić je bio mekan i nježan, a svaki zalogaj bio je slazan. Bio je to savršeno svježe pečen kolačić koji možete pronaći u svakoj pekari; međutim, bilo je to lijepo ugodno iznenađenje i dobrodošao završetak ukusnog obroka.

Općenito, Black Sheep Burger Co. imao je samo toliko okusa i slasti da ga mogu probati drugi put. Burger je bio dobro pečen i imao je mnogo toga za ponuditi. Na njihovom golemom jelovniku čekaju vas još ukusne opcije i nadam se da ću u budućnosti ponovno moći naručiti kod njih. S nečim tako ukusnim spremnim za naručivanje gdje god se nalazili u GTA-u, Black Sheep Burger Co. je ovdje kako bi impresionirao i zadovoljio ljubitelje hamburgera iz Toronta, posebno u vrijeme kada bi nam dobro došli malo udobnosti i sreće.

7,3/10


Markova recenzija

Sretna Nova godina svima! Međutim, u vrijeme ove recenzije već smo dobro zagazili u 2022. No, u međuvremenu se nadam da ćete uživati ​​u ovom prvom obilasku hamburgera u novoj godini.

Ovom burger turom htjeli smo malo začiniti stvari. Umjesto zajedničkog odabira mjesta, mislio sam prirediti Andrewu lijepo iznenađenje i nasumično odabrati joint. Zapravo je bilo prilično teško pronaći mjesto na kojem prije nismo bili, jer se čini kao da smo već označili svaki burger restoran u gradu. Srećom, uspio sam locirati jednu koja je bila nova i nudila je dostavu uber eats. Dakle, za ovaj burger obilazak dajemo vam… Black Sheep Burger Co.

Pretražujući ovaj spoj na internetu, pronašao sam mnogo pozitivnih recenzija koje su na kraju zapečatile moju odluku.

Vege Fiesta Burger/Foto Mark Avila


Od velikih hamburgera s goveđim pljeskavicama do zdravijeg povrća i više od mesnih opcija, njihovi su hamburgeri definitivno izgledali ukusno. Ipak, ono što mi je zapelo za oko bili su klizači. Nudi set od tri slajdera s govedinom ili povrćem ili kutiju od devet njihovih prepoznatljivih slajdera. Ali, to je za drugi put.


Bio sam rastrgan između više od mesne ili vegetarijanske opcije, ali kad sam bolje pogledao povrće, morao sam se odlučiti za to. Veggie Fiesta Burger – pljeskavica od crnog graha s slojevima zelene salate i prelivena izdašnom porcijom pico de gallo i guacamolea.

Prvi dojmovi… bilo je prekrasno napravljeno. Gotovo da nisam želio ni zagristi. Ali, za potrebe ove recenzije nisam imao izbora. Uzimajući prvi zalogaj.. Mogu jamčiti da sam imao punu fiestu u ustima. Imao je okus kao taco u obliku hamburgera. Pico de gallo bio je svjež i dao je ugodan dašak citrusnog okusa hamburgeru. Pljeskavica od crnog graha bila je mekana i ukusna i vjerojatno najbolja koju sam jeo u dugo vremena.

Sve u svemu, Veggie Fiesta nije iznevjerila. Neću lagati, vjerojatno sam mogao pojesti drugu.

8,5/10

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.