#BurgerTours: Recenzija hamburgera #56: Bingz

Fotografija Andrewa Hockridgea

Datum posjeta: 20. srpnja 2021

Mjesto: Markham, ON
BurgerTours Ocjena: 6,6/10

Ukus neurednost Cijena dođi Više
Dobro neuredno 6 do 10 dolara Brza hrana Povrće

Web stranica


Drewova recenzija

Pa, kako ide?

dobro si cool Pa kako stoje stvari?

Vidim. Onda ti je bilo dobro?

Bingz Crispy Burger restoran je hamburgera inspiriran kineskim stilom koji se nedavno pojavio u središtu Markhama. Pokrenula su ga dva bivša IT momka iz vrhunskih internetskih kompanija, Bingz je otvoren u Pekingu 2014. i od tada se proširio na više od 65 lokacija diljem kineske prijestolnice. Inspiriran Rou Jia Mo, kuhinjom ulične hrane koja potječe iz Kine, Bingz nudi “akusna nadjeva u zagrljaju pečenih hrskavih peciva” i moderan okus ove dugo voljene kineske tradicije. U našim očima, ovu novootkrivenu kreaciju i prvu na burger sceni u Torontu morali smo probati.

Stigli smo u Markham Plazu u ranim poslijepodnevnim satima na ručak i shvatili da nismo jedini koji ručaju u ovo doba. Bilo je nekoliko ljudi u redu kad smo stigli, a prvi put od veljače 2020. bila nam je dostupna opcija večere u sobi. Odlučili smo se za blagovaonske stolove unutra. Dok su pretraživali njihov jelovnik, hrskavi hamburgeri nisu bili jedina stvar na njihovom jelovniku; juhe, rezanci i sojino mlijeko samo su neke od njegovih ponuda.

Fotografija Andrewa Hockridgea

Kad je došao red na izbor hamburgera, naručio sam crispy burger s govedinom od crnog papra. Bila je to pahuljasta lepinja za hamburger punjena goveđim mesom narezanim na lokalnim farmama, prženim s lukom, zelenim paprom, celerom i umakom od crnog papra, a sve je to bilo u sendviču u sredini izdubljene hrskave lepinje. Da budem iskren, ova nova kreacija hamburgera još uvijek je bila nešto što sam pokušavao shvatiti i mislio sam da je to što se zove hamburger još uvijek nešto što sam trebao razumjeti. Ali dobro, ovaj kineski hamburger mogao bi ostati ovdje.

Burger je bio izuzetno hrskav i hrskav i jako se ljuštio. Bilo je i prilično neuredno. Govedina s crnim paprom unutar lepinje bila je lijepo kuhana na pari i kuhana dok nije omekšala, a umak od crnog papra bio je pikantnog i blagog okusa. Bio je dobar izbor mesa unutar hrskave lepinje, a i kvalitetom sam prezadovoljna. Bila je to ukusna nova kreacija u kojoj su uživali moji okusni pupoljci i kojoj će možda trebati neko vrijeme da se navikne na moju definiciju hamburgera.

Sve u svemu, Bingz je bio iznenađujuće dobrodošao dodatak GTA burger sceni. Bila je to zgodna delicija za probati po prvi put, a nadamo se i prva od mnogih. Malo me zatekla hrskavost peciva, ali sam definitivno mogla vidjeti da mi raste. Jednostavan personificirani burger u Markhamu, nastao u Pekingu, iznenadio me i ostao sam zadovoljan. Bingz će sigurno biti jedan od onih na koje treba obratiti pozornost u budućnosti, a zbog ogromne azijske populacije u Torontu, širenje franšize nije isključeno.

7.2/10


Markova recenzija

Vraćamo vas u sjeverni Toronto, u grad Markham, gdje se upuštamo u strani teritorij i uživamo u našem prvom kineskom burger restoranu, Bingzu! Poznat po svojim kineskim hrskavim pecivima za hamburgere, Bingz je zagrizao u burger scenu u Kini i sada se širi u Kanadu. Osnovan 2014., Bingz je otvorio više od 60 lokacija diljem Kine u Pekingu, Guangzhouu i Shenzhenu. Sada imaju svoja mjesta na globalnom tržištu i otvorili su svoju prvu međunarodnu lokaciju u Markhamu u svibnju 2021.

Čuvši za pozitivne kritike o Bingzu, pomislili smo da je konačno došlo vrijeme da ih posjetimo. Na našu sreću red nije bio predugačak i blagovaonica je bila prazna, pa smo mogli sjesti i uživati ​​u ambijentu restorana. Pregledavajući jelovnik, odlučio sam odabrati Healthy Veggie Burger Combo.

Healthy Veggie sastojao se od svježeg začinjenog povrća s biljnim uljem i uljem od papra, i slojevito između njihove poznate hrskave peciva za hamburger. Kombinacija je dolazila s dodatkom njihovog pudinga od tofua koji je bio pristojna porcija skute od graha, sojinog preljeva, čili ulja, kikirikija i ukiseljene gorušice. Mogao sam odabrati svoju razinu ljutine, a ne ljutine. Također sam se odlučio za njihov Smoking Hot Rockin’ Fries kako bih svom obroku dodao dašak topline.

Zdravo povrće/Foto Mark Avila

Prvi dojmovi… duboko razočaran burgerom. Peciva nisu hrskala, činila su se žilavim i ustajalim. Miješano povrće bilo je suho i bez okusa. Znam da je to samo salata u hamburgeru, ali mogli su se potruditi i dodati neku vrstu začina.

S pozitivne strane, puding od tofua bio je vrhunac cijelog obroka. Bilo je toplo, kremasto i punog okusa. Nisam baš ljubitelj tofua, ali je definitivno bio spas. Što se krumpirića tiče, nisu lagali kad su rekli ‘vruće’, jer su mi usta bila kao da gore! Ali, preporučio bih ga 100%.

Sveukupno, iskustvo je bilo pomalo razočaravajuće. Očekivao sam malo više od ‘razvikanih’ hrskavih peciva za hamburgere, ali sve što sam dobio bila je žilava i ustajala lepinja koja nije imala ni centimetar hrskavosti. Budući da sam dobio vegetarijanski burger, znam s čime sam se susreo, ali unesite barem malo okusa u njega! Tofu puding i pomfrit spasili su ovu recenziju jer su bili najveći vrhunac mog Bingz iskustva. Bih li Bingzu dao drugu priliku? Da.

6/10

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.