#BurgerTours: Recenzija hamburgera #53: Kuhinja 57

Zaslon snimio Mark Avila

Datum posjeta: 30. travnja 2021
Mjesto: North York, ON
BurgerTours Ocjena: 7,6/10

Ukus neurednost Cijena dođi Više
Super neuredno 11-15 dolara Brza hrana Povrće

Web stranica


Drewova recenzija

Oni su pristojni. Hvala na pitanju. Pa… jesi li onda bio dobar?

Stigli smo na još jedan BurgerTour tijekom ove pandemije i vratili smo se tome podržavajući lokalne restorane. Za ovomjesečnu turneju odlučili smo isprobati Kitchen 57.

Otvarajući se u ljeto 2020., Kitchen 57 radit će u stražnjem dijelu zgrade Kraft Foodsa u blizini raskrižja ulica York Mills i Don Mills. A za one koji to ne shvate, pitat će se zašto djeluje sa STRAŽNJE strane zgrade, bez ikakvih vidljivih znakova ili glavnog ulaza. Pa, Kitchen 57 radi kao dostavna služba, a ne pravi restoran. A zbog pandemije zbog koje se sve mora zatvoriti, a restorani ne mogu jesti u restoranu, pretpostavljam da je kuhinja 57 za sada samo opcija dostave/preuzimanja.

Zahvaljujući Uber Eatsu što nam je pomogao pronaći ovaj lokal, Kitchen 57 nudi nekoliko različitih opcija jela i velik izbor hamburgera. Pa čak i ako niste ljubitelj hamburgera, nudi i druge d
jela kao što su riba, salata i makaroni sa sirom.

Mnogi od njihovih domaćih hamburgera izgledali su dobro za probati, ali za ovaj dan sam žudio za nečim ljutim. Nešto vruće. Eto, ponudili su verziju klasičnog toplog sendviča s piletinom, tako da ne moram ni reći da sam to naručio.

Nashville vrući hrskavi burger s piletinom

Ovo je Nashville Hot Crispy Chicken Burger. Bilo je vruće, začinjeno od 5 oz. hrskavi pileći kotlet pržen u mlaćenici, u sendviču između dva specijalizirana peciva sa sezamom sa zelenom salatom, aioli od jalapeno limete i Heinz ljutim umakom. Ovaj hamburger je izgledao malen i kompaktan, ali je bio odličan. Prvih nekoliko zalogaja bilo je podnošljivo. Ali nadolazeći zalogaji preuzeli su svu toplinu i spakirali je za moje okusne pupoljke.

Kad sam se probio do sredine hamburgera, gornja usna mi se počela znojiti i voda je dozivala mene. Bio je ljut i za osobu koja uživa u ljutoj hrani, ali je rijetko jede, ovaj burger je bio sve što sam zamislio. Došao je s ukusnim, pikantnim okusom, a ravnoteža između ljutine i nezačinjenosti bila je taman dovoljna da u potpunosti cijenite burger. Jedini nedostatak koji sam imao za ovaj hamburger je što su peciva bila malo ustajala kad smo ih jeli, a to je moglo biti zato što ih nismo pojeli odmah, a prošlo je vjerojatno 30 minuta. jaz između podizanja i jela. Osim toga, ne postoji nijedna stvar za koju bih mogao reći da mi se ne sviđa kod ovog hamburgera.

Sve u svemu, Kitchen 57, ako vam je to pravo ime, bila je pristojno iznenađenje i snažna i zaslužena dobrodošlica na GTA scenu hamburgera. Vjerujem da Kitchen 57 ima ono što je potrebno za preživljavanje, i iako je star samo godinu dana i usluga dostave bila je njihova glavna strategija, vidim da će Kitchen 57 postati prava glavna stvar u industriji hamburgera nakon što se ručavanje u kući vrati i sve se vrati u normalu Nadamo se da će Kitchen 57 prihvatiti nekoliko savjeta i pronaći prikladnije mjesto.

7.2/10


Markova recenzija

Nikad nisam mislio da ćemo pronaći ovo mjesto. Vozeći se gore-dolje ulicama, zaustavljajući se i izlazeći s parkirališta i koristeći inteligenciju zgodnih kicoških Google karata, konačno smo pronašli naš sljedeći burger. Smješteni unutar konglomerata uredskih zgrada u North Yorku vodimo vas u kuhinju 57.

Smješten u blizini raskrižja ulica Don Mills i York Mills, nikada ne biste pomislili naići na ovaj skriveni dragulj. Brzo pregledavajući njihov jelovnik, za koji sam smatrao da je inovativan i ambiciozan, naručili smo preko Uber Eatsa za preuzimanje. U roku od samo 15 minuta naše su narudžbe bile spremne!

Kuhinja 57 lokalni je favorit, a cilj im je ponuditi visokokvalitetnu udobnost za uživanje kod kuće. Ogroman plus budući da je ugodna hrana nešto za čim ljudi žude kad je naručuju, osobito tijekom prošle godine s pandemijom.

Njihov izbor je bio raznolik i ponudio je mnoge kombinacije burgera kakve do sada nisam vidio. Jedan od njih, moj izbor, bio je Samurai Smash Burger. Kao što ime sugerira, ovo je burger inspiriran Japanom na artisan lepinji, s komadićima suhih rezanaca, nori, wasabi paste, edamame sjemenki. Također sam zamijenio goveđu pljeskavicu za njihovu biljnu opciju.

Samurai Smash Burger/Foto Mark Avila

Kratka izjava o odricanju od odgovornosti, hamburgeri su već bili hladni jer nam je trebalo dulje nego inače da pronađemo restoran i morali smo se voziti 20 minuta natrag kako bismo jeli.

Za prvi zalogaj.. pljeskavica je bila malo suha, ali lijepo začinjena. Odmah sam dobio osjećaj za sušene rezance, za koje sam isprva mislio da su daikon, ali su burgeru dodali finu hrskavost. Sjemenke edamama dodale su suptilan začin, ali ne toliko loš kao za ono što je trebalo jesti. Nije mi bilo stalo do narezanih komadića norija jer je davao slan, ali riblji okus, što sam smatrao nepotrebnim jer se već previše toga događalo u burgeru.

Ono što me zateklo je wasabi pasta. Znam da je wasabi glavna namirnica u japanskoj kuhinji, ali nisam bio spreman za vrućinu koja je došla nakon prvih nekoliko zalogaja. Činilo mi se kao da je wasabi razmazan po sredini hamburgera, jer sam tamo osjetio najjaču vrućinu. Dobar potez, ali svakako treba malo smanjiti iznos koji su stavili.

Sve u svemu, sviđa mi se ideja o Samurai Smash Burgeru. Ovo je bio burger koji je eksplodirao u okusu slatkog, slanog i začinskog što je odavalo počast japanskim sastojcima koje nikada ne biste pronašli u burgeru. No, Kitchen 57 je bila dovoljno inovativna da uzme sve te elemente i učini da funkcionira. Cijenim trud u izradi ovog remek-djela i veselim se isprobavanju novih njihovih hamburgera u budućnosti.

8/10

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.