#BurgerTours: Recenzija hamburgera #46: Sjajna kuhinja za hamburgere

Fotografija Andrewa Hockridgea

Datum posjeta: 22. srpnja 2020

Mjesto: Leslieville, ON

BurgerTours Ocjena: 8.25/10

Ukus neurednost Cijena dođi Više
Super neuredno 11-15 dolara Brza hrana Vege, bez glutenaWeb stranica


Drewova recenzija

Kako su svi? Dobro. Dakle, dobro ti ide?

Prošlo je gotovo šest mjeseci otkako su restorani i javna mjesta bili prisiljeni zatvoriti se. Pandemija koja je u tijeku uzela je danak mnogim lokalnim tvrtkama, a neke su zauvijek zatvorene. Međutim, mnogi se još uvijek trude i iskorištavaju to najbolje. Sve se polako ponovno otvara kako bi se posao mogao nastaviti uz nekoliko novih mjera za sigurno socijalno distanciranje. Jedan od mnogih lokala koji su ponovno otvoreni za kupce naša je sljedeća stanica BurgerTour.

Za naš 58. burger restoran, dovodimo vas u Great Burger Kitchen, lokalnu konjušnicu na Gerrard St. koji se specijalizirao za prirodno uzgojenu govedinu, zavitke s niskim udjelom ugljikohidrata i obilje poutina. Nakon odluke o našem sljedećem pothvatu za van, objavili smo anketu na našem Instagram računu kako bismo angažirali naše kolege ljubitelje hamburgera da nam pomognu u odabiru naše sljedeće destinacije. I s jednoglasnom podrškom između dva zalogaja, Great Burger Kitchen izbio je na prvo mjesto (uz njihovu korisnu podršku).

Naručili smo pozivom unaprijed i rečeno nam je da će trebati čekati 30 minuta. Nije problem. Zaustavili smo se točno u vrijeme ručka i iskočio sam iz auta da uletim po našu narudžbu. Kad sam ušao, poslužitelj je primao narudžbu od dva gospodina za pultom ispred mene i odmah nakon što sam ušao, ušao je još jedan tip iz službe za dostavu hrane za van i čekao na odgovarajuće označene strelice na podu. Prišao sam pultu da preuzmem svoju narudžbu i uzeo plastičnu vrećicu punu znatiželje i čuđenja. Brzo sam otrčala do Marka koji me nestrpljivo čekao nazad u autu.

Riverdale Burger/Foto Andrew Hockridge

Vratili smo se kod mene i počeli kopati. Odabrao sam Riverdale burger koji je domaći specijalitet koji GBK radi po narudžbi. Došao je sa senfom od meda, rajčicom, zelenom salatom, crvenim lukom, domaćim GBK umakom i švicarskim sirom. Burger je izgledao masno. Pogačica pristojne veličine između dva topla mekana peciva. Prvi zalogaj bio je ukusan. Meso je bilo sočno i sočno. Peciva su bila mekana. Dodaci su se toliko dobro slagali sa sastavom hamburgera da mi je bilo svejedno jedem li ga naopako ili na desnu stranu. To je bila najveća težnja obrtnika. Čovjek može samo sanjati o stvaranju malog, ukusnog kompaktnog hamburgera, a opet zadovoljavajućeg od prvog do posljednjeg zalogaja.

Da ne duljim, ali morao sam probati i jedan od njihovih prepoznatljivih poutinea, nazvan po pokrajini, Ontario Poutine imao je komadiće slanine, luka, cheddar sira i umaka. Bilo je ukusno sa svakim zalogajem i svaki zalogaj ukusan kao prethodni. Preporučuje se.

Sveukupno sam bio jako zadovoljan burgerom. Kvaliteta je bila izvanredna s obzirom na veličinu porcije i prihvatljivu cijenu. Hrana je bila ukusna i veselim se što ću se vratiti nekada prije nego kasnije da probam još neke domaće specijalitete. I hvala na pozdravu GBK!

8,5/10


Markova recenzija

Vratili smo se s još jednom burger turom! Još uvijek je usred pandemije, ali stvari izgledaju dobro jer restorani polako ponovno primaju goste na večeru. Iako bi to mogao biti slučaj za neke, naručivanje putem aplikacije ili poziv za van još uvijek je trenutna norma. Odlučili smo igrati na sigurno i unaprijed smo nazvali hranu za van.

Za ovu turneju objavili smo anketu na Instagramu i naši pratitelji su odabrali gdje bismo trebali posjetiti. Glasanje je bilo jednoglasno, a pobjednik je bio… Sjajna Burger Kitchen!

Oni promiču etičku, zdravu, održivu i lokalnu kulturu hrane putem Ontario Beef Burgera lokalnog porijekla kako bi vam ponudili proizvod najbolje kvalitete. Osim toga, njihovi svježe rezani krumpirići dvostruko su prženi za dodatnu hrskavost koja izvlači puni okus.

Voodoo Burger/Foto Mark Avila

Odlučio sam se za Voodoo Burger – goveđu pljeskavicu s slojevima salse od rajčice, chipotle mayoa, guacamolea, balsamica, prženog luka i zelene salate. Kao promjenu za ovo jelo, odabrala sam pecivo od zelene salate da spoji sve ove okuse.

Uzimajući prvi zalogaj… salata se isjeckala i sve je iscurilo poput vulkanske erupcije. Osim ako ne postoji pravi način da se pojede hamburger s lepinjom od zelene salate, ovaj bi obrok jednostavno krenuo nizbrdo. Zatekao sam se kako koristim zelenu salatu da grabim sve u usta.. više-manje ovo je bio nacho u obliku hamburgera. Osim te borbe, sve je bilo fantastičnog okusa. Goveđa pljeskavica bila je lijepo pečena, a umaci su bili u ravnoteži slatkog, ljutog i slanog.

Sve u svemu, zasitan i ukusan burger. Pecivo od zelene salate bilo je zanimljivo iskustvo, ali vjerojatno bi mi dobro došlo obično pecivo. Definitivno bih želio ponovno provjeriti ovo mjesto nakon što se ukinu dodatna ograničenja vezana uz COVID.

8/10

Sjajan jelovnik Burger kuhinje, recenzije, fotografije, lokacija i informacije - Zomato

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.