#BurgerTours: Recenzija hamburgera #44: Wimpy’s Diner

Fotografija Andrewa Hockridgea

Datum posjeta: 9. travnja 2020
Mjesto: Scarborough, ON
BurgerTours Ocjena: 5.55/10

Ukus neurednost Cijena dođi Više
Dobro Vrlo neuredno 11-15 dolara Brza hrana, zalogajnica, restoran

Web stranica


Drewova recenzija

Imali smo mnoge prvence dok smo radili BurgerTours; solo recenzije, recenzije izvan grada, ali mislim da ništa neće nadmašiti ovu recenziju. Ovom smo recenzijom prvi put u povijesti BurgerToursa naručili hranu za van.

Obično ne naručujemo hranu za van jer volimo posjetiti restoran iz prve ruke i sami se prepustiti iskustvu objedovanja kako bismo ga kasnije mogli pregledati ovdje. To nije slučaj ni sada, ni u doglednoj budućnosti. Kao dio ove neobične, nove stvarnosti, iu vrijeme socijalnog distanciranja, morali smo provesti pregled iz udobnosti vlastitih automobila. A u ovom konkretnom slučaju Markova. Stoga, nažalost, nećemo moći pružiti iskustvo objedovanja u ovoj specifičnoj burgeriji i ispričavamo se što to činimo, ali morat ćete biti strpljivi s nama jer nastavljamo pružati pouzdane komentare i poštene ocjene za najbolje burger joints u GTA Dakle, na pregled.

Uz malo oklijevanja i malo donošenja odluka, oslonili smo se na Wimpy’s Diner, mali lanac restorana u Ontariju, gdje se jedan slučajno našao unutar 10 minuta vožnje u našem susjedstvu Scarborough. Pročitali smo jelovnik i naručili pozivom. Narudžba je prošla i bit će spremna za preuzimanje za otprilike 10 minuta koliko nam je trebalo da se odvezemo tamo.

Kad sam stigao, ušao sam i gospođa za pultom pripremila je našu narudžbu. Provjerio sam je li sve tu, platio i otišao. U vremenima socijalnog distanciranja vidio sam kako je brzo i lako ući i izaći tako da se malo komunicira. Cijenio sam taj trud i druge napore tih trgovina i lokalnih restorana čije je poslovanje sve manje. Žele da znate da je njihov posao i dalje otvoren iako ne posluje redovito. Pozdravljam ih što i dalje služe zajednici u ovim teškim vremenima i svi ćemo to zajedno prebroditi.

Smoky Burger/Foto Andrew Hockridge

Stigao sam do auta s oba predmeta u rukama. Naručio sam Smoky burger koji je dolazio s pirjanom miješanom paprikom, grilanim lukom, feta sirom i preliven dimljenim chipotle umakom. Otvorio sam kutiju i vidio mješavinu nečega što je izgledalo kao sendvič, s mesom koje visi s obje strane peciva i dodacima raspoređenim unutar kutije. Mislio sam da bi ovo mogao biti i scenarij tipa “napravi svoj vlastiti hamburger”. Jesti ovo u Markovu autu neće biti lijepo.

Morao sam zavući prste ispod peciva (tako je rekla) i polako početi sastavljati hamburger. Bilo je teško, ali uspio sam ga obuhvatiti rukama, podigao ga i otišao zagristi. Okus je bio točno dimljen, ali meso je bilo bljutavo i bez okusa. Dodaci su bili zgodan dodatak hamburgeru, ali se činilo da je meso nedovoljno pečeno ili čak kao da nije pravilno pripremljeno. Bez obzira na razlog, na kraju sam ga završio za rekordnih 20 minuta! S druge strane, pomfrit je bio ono što mi je spasilo ovaj obrok i podsjetio me na pomfrit iz kamiona s hranom – gust, zlatan i hrskav.

Sve u svemu, Wimpy’s Diner ponudio nam je ugodan obrok. Nisam bio zadovoljan općenito kvalitetom mesa, ali hamburger je općenito dobrodošao dodatak svakoj ponudi hamburgera. Da karantena nije stvar kakva je sada, volio bih večerati u restoranu i doživjeti to iskustvo iz prve ruke. Ali za ova vremena, moramo napraviti kompromis. Nadam se da ću se opet vratiti u budućnosti tako što ću večerati i možda promijeniti mišljenje o njihovim hamburgerima. Tko zna? Svijet u kojem živimo trenutno je tako neizvjestan.

5,6/10


Markova recenzija

Tijekom ovog neizvjesnog vremena kada se društvo naglo zaustavilo, obilazak hamburgera činio se spornim. Budući da se većina objekata bori da ostane u poslu, mislili smo da bi ovo bila dobra prilika da pružimo ruku pomoći lokalnoj burgeriji.

Wimpy’s je bio mjesto koje sam već neko vrijeme želio isprobati, uglavnom zbog njegovog retro uređenja iz 1950-ih, i poznatog po njihovim pozitivnim recenzijama (hrana i usluga), želio sam i sam iskusiti hype. Wimpy’s je 1961. počeo kao restoran za objedovanje, a 1988. proširio se na restoran za objedovanje i od tada postao uspješna franšiza.

Nažalost, zbog širenja Covid-19 svi prehrambeni objekti zabranili su sve usluge objedovanja u restoranu i preusmjerili operacije na online naručivanje ili za van. Odlučili smo nazvati hranu za van i odvezli se do lokalne Wimpyjeve lokacije u Scarboroughu.

Odlučila sam se za Philly Cheese Burger – miješana paprika, grilani luk, mozzarella sir i BBQ umak.

Philly Cheese Burger – Fotografija/Mark Avila

Nisam očekivao puno, ali bio je to grdosija od sendviča za pojesti. Prezentacija je bila malo traljava, i ugušena u siru! Nikada ne možete pogriješiti s previše sira.

Uzevši prvi zalogaj… Nisam znao odakle da počnem. Koliko god to bilo neuredno, bilo je prilično delikatno micati zubima. Kad sam konačno zagrizao, iznenadilo me kako je bio blag okusa. Imao je pristojan okus i bio je vrlo zasitan, ali osim toga uopće mi nije bilo stalo do njega.

Sve u svemu, bio sam prilično razočaran kvalitetom i okusom hamburgera. Očekivao sam puno više, ali predstavljeno mi je nešto osrednje. S obzirom na okolnosti, nisam mogao osjetiti potpuno Wimpyjevo iskustvo. Htio bih se vratiti i večerati kad se sve vrati u normalu, i nadam se da ću imati ugodnije iskustvo.

5,5/10
Wimpy's Diner jelovnik, recenzije, fotografije, lokacija i informacije - Zomato

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.