50+ recepata za instant lonac

Kao podružnica Amazona i kao podružnica s drugim tvrtkama, zarađujem od kvalificirajućih kupnji.

Nad 50 instant lonac recepata lonac u loncu koji koriste manji lonac u vašem ekspres loncu za kuhanje hrane na pari ili za kuhanje više sastojaka odjednom za brze večere, deserte i više!

Što je kuhanje u loncu?

The način kuhanja lonac u loncu odnosi se na recepte u kojima se tekućina dodaje izravno na dno lonca za kuhanje pod pritiskom, a drugi lonac se postavlja na postolje iznad tekućine. Ovu metodu možete koristiti za kuhanje hrane samo u drugom loncu ili ovu metodu možete koristiti za kuhanje jedne hrane izravno u posudi za kuhanje, a drugo jelo u posudi koja visi iznad.

Recepti koji koriste kuhanje u loncu mogu biti slatki ili slani i varirati od svega poput tjestenine i zasebnih umaka do stvari poput kolača sa sirom ili bilo čega što se koristi u košarici kuhala na pari.

Novi ste u kuhanju iz lonca u loncu? Imamo cijeli post koji govori o tome kako koristiti metodu lonac u loncu s vašim instant loncem ili ekspres loncem druge marke. Također smo napravili koristan YouTube video korak po korak o kuhanju u loncu.

Potrebna oprema

Na najosnovnijoj razini, kuhanje u loncu u loncu koristi postolje koje ste dobili s ekspres loncem i posudu prikladnu za pećnicu koja može stati u vaš ekspres lonac s prostorom za izlazak pare oko nje.

Recepti u nastavku koriste neke od sljedećih sastojaka:

Instant lonac Pot-in-Pot recepti

Ovi recepti iz lonca u loncu funkcionirat će u bilo kojoj marki električnog ekspres loncauključujući Instant Pot, Ninja Foodi ili Power Pressure Cooker XL.

ZA VIŠE OD KUHANJA POD TLAKOM DANAS

🥘 Pregledajte našu kolekciju od najbolji ekspres lonac / recepti za instant lonce.

💬 Pratite kuhanje pod pritiskom danas na Facebook i Instagram za najnovija ažuriranja.

👥 Pridružite nam se Facebook grupa za električni ekspres lonac. Naša pozitivna zajednica ljubitelja kuhanja pod pritiskom koristi sve marke električnih lonca pod pritiskom, tako da je to izvrstan izvor ako imate pitanja o vašoj marki.

🥧 Ako vas zanima više od recepata za instant lonce, pratite nas na Barbara Bakes. Tu objavljujemo nevjerojatno doručak, kruhi najbolji recepti za deserte!

Sudionici smo programa Amazon Services LLC Associates, affiliate oglašivačkog programa osmišljenog da nam omogući sredstva za zaradu povezivanjem na Amazon.com i pridružene stranice.


objavljeno na 9. srpnja 2022

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.